Friday, August 7, 2009

23.o7.

23.07.09

Nonii, kell on juba 00.11. Allkorrusel on kuulda Aliase hõiskeid ning NIIIIIIIIIIIIIIIII palju valesid vastuseid, =D Hahahaaa, ma tean, et kõik loevad seda, sellepärast kirjutasingi nii. xP

Igaasstaahees, Mina kirjutan siin oma voodis blogenzzit ja Elisa loeb oma voodis raamatut. Rohkem meid polegi toas. Kuidagi imelikult tühi on.

Ennist mängisime Leelu, Tõnise, Annu, Karli, Sille, Kristjani ja Elisaga Imagot. Ropult hea mäng oli. (: Ma arvan, et seda mängu mängime me veel siin mitu korda.

Mis veel siis? Ahjaa, homme peab umbes seitsmest ärkama, et poisid(Oliver, Henri, Tõnis ja Siim, vist?) meid äratada saaksid. Nad juba rääkisid ka meile, mida nad kavatsevad teha. Nad tulevad panevad muusika kõvasti mängima ning Kõik peavad minema täis varustuses õue muusika järgi REIVIMA. Jahh, reivima. =D Kaotaja tuba peab söögilauad peale hommikusööki ära puhastama, mis iseenesest pole üldse mingi karistus, sest see on tõesti 2-3 minutit ja valma. Reedel on meie kord äratada, eks vaatab, mis saama hakkab. ;)

Praegu, peaks vist ikka magama sättima. Mängiks veel ühe mõnusa Heartsi ja keriks magama. :D Aa, ja isegi mingit tutvumist on toimunud, nende Fancyde ja meie vahel, või noh vähemalt mingit sugust. xD Oijahh, loodan, et homme/täna, antakse meile mingi normaalne töö, näiteks lõpuks värvimine vms, või siis midagi rahulikku, kuid mitte väga igavat. Päike võiks muidugi paista, kuid mitte töö ajal täpselt peale. :D Niimoodi normaalselt ;)

Aa, imestan ka ilgelt selle üle, et täna on kolmas/neljas päev alles ja meie nö Maleva blogezzz-is on juba seitsmes lehekülg poole peal. Mõnus, kui me sellise tempoga jätkame, saame me oma Maleva rühma tegemistest raamatugi koostada. ^_^

Mina lõpetan, ehk homme jälle. Tsäo-pläo ;)

- Jaana

Saywha, 24.07? ee, praegu on minu teada 23 o.O JAANA, SA EI TEA KUUPÄEVI! Ahjaa, sorri et ma blogin, mul sai töö valmis :D Iigatahes, osad läksid marju (mustikaid) korjama nagu nt Jaana ja Annu, vist isegi Spartalased, aga mina ja Elisa niitsime muru J Best job ever :D Enne lõunasööki mingi 20 minutit käskis Elisa mul töö katkestada, teatega et meil ujuma minek. Ja oligi nii, Kristiina tuli ka kaasa and shit ja kambakesi ujuma! Noh, see tööandja Indrek läks ju marjulistega ala 15 km eemale ja meil oli vaba voli teha mis tahame pmst ^^. Vesi oli niiiiii soe, aga laineid polnud T.T Igatahes mingi veesõda ja vette viskamine käis. OIH CAPS LOCK LÄKS PEALE, KUIDAS SEE MAHA KÄIB *PAANIKA* ojee, sain maha! Ee, siis sõime (mmm nii hea salat ja borš) ja tagasi tööle. Meil õnnestus 6 töötunni (okei, tegelt 5 ja poole) jooksul muruniiduk mõrvata 4 korda! Pidevalt tuli sealt alt seda s***a rookida, ja päriselt, see näeb välja nagu hobuses***t , mine vaata õues kui ei usu. Hunnikud on vist veel maja taga J Siis ühe korra see suri nsm välja, siis sai benss otsa ja höö-höö, Elisa ei jaksanud seda tööle tõmmata :D Oijah, pool platsist on nüüd puhas. See plats jah, mis siin meie majakeste juures on. Homme ehk teine pool J ? Hehe, kell on juba 16.00 pmst ja kõik (enamus) on staabis, aga mina blogin :P Einoh, ma lähen ka varsti sinna, aga Elisa lubas tulla ja kutsuda, kui on vaja (meil jälle ujuma minek arvatavasti). Ee, mis siis veel huvitavat toimus… Aja, Sille oli raadios :D Täna oli see raadio2 maleva viktoriini-värk ja läbi* ime me saime edasi! WHOPEE! Eniveiz, suht lebo on olla, nii palav jne.

Tahaks et õhtul toimuks midagi. Et oleks palju rahvast siin (või staabis) ja me võiks mängida mänge vms. Olgu, ma peaksin vist lõpetama? Kell on juba 4 läbi, peaks ka staabi poole end lohistama siiski. -.- No olgu, lähen ka siis. ABLJÖÖ.

* läbi Sille geniaalsuse(Parandus by Silver)

-Leelu kiisumiisu njäo.

Milline rõõm, niita muru kiviaegse elukaga. Ei tegelikult, töö oli mõnus ja minu kätte usaldati seade, mis koosneb mootorist ja lõiketerast 8D D00M, lol. Sai vist tehtud veidi vähem kui onu tööandja Indrek soovis, aga pole hullu – loodetavasti saab ehk homme sama töö peale. Kuigi sama lootus oli ka paar päeva tagasi, mis aga viis meid prügi kasima – skooriks jäi kaks kondoomi ja üks konn. No äkki ikka homme veab paremini...

Õnõnõnn, potpot, murukas oli ikkagi lahe. Sai niidetud osal külitades asoiafi(seda lillat raamatut) lugeda sellal, kui Leelu järgmise majadevahega ametis oli. Ja vastupidi J

Õhtuseks kultuuriprogrammiks (peale veel ühte ujumist ja poeskäiku) oli individuaalne kuuevõistlus. Ketsivise, kiiruse peale kaartide masti järgi sorteerimine, hüpped hüppenööriga (IU), kurkide peas kandmine(da fuk? Ya fuk.), noolevise(märklaua kõrvale riputatud portreede pihta) ja pingpongpall kõksimine reketil. Andra tuli auväärsele teisele kohale, mina tulin neljandaks. Leelu ja Jaana kohti ei mäleta, sorri. Peale seda mängisime staabis seda maffamängu. Kõik kolm mängu jäin lihtkodanikuks ja Leelu tapeti kahes mängus esimesena ära, aw. Tõnis on nekrofiilist libu, kes kolmel korral järjest tõmbas laiba läbi. Alustades Kikuga. Gei, gei, gei.

-Elisa

No comments:

Post a Comment